• Tina Sønderlev Kristensen
  Bo Sand Kristensen

  Præstemarken 13
  Sdr Onsild
  9500 Hobro

  +45 22300608
  +45 22253015

Hvem er vi

Vi hedder Tina Sønderlev Kristensen og Bo Sand Kristensen. Vi bor på en nedlagt ejendom sammen med vores fire børn på henholdsvis 8, 11, 14 og 19 år. 

Tina arbejder som dagplejer og Bo som betonmager. 

Bella er vores første Golden Retriever med stamtavle. Efter at have haft en golden før uden stamtavle, som viste sig at have nogle sundhedsmæssige skavanker, har vi valgte at have fokus på den sunde hund. Derfor var det vigtigt for os at finde en tæve med sunde gener og valgte derfor at købe hende hos kennel grejsdalen i Juelsminde.

Bella er dagligt sammen med børn i alle aldre og har et dejligt sind som passer godt til vores familie. Hun er vandt til at omgåes andre dyr, da vi har mange forskellige dyr her på stedet. 

Santi fra Golden countryside har vi valgt at bruge til parring af Bella, da han er en sund hund med et dejligt sind. Herudover er han international champion, og er derved blevet vurderet af internationale dommere, der er vandt til at kigge på hunde med et kritisk blik.

 

Vi har beholdt en af Bella og Santis tidligere hvalpe Candis og har fået kennel-mærke i efteråret.

 Candis er en god kraftig tæve med et dejligt sind som sine forældre. Hun har fået fine præmier på skuer og til udstilling.

Tak for den store hjælp vi har fået fra Kennel Grejdalen, Kennel Farmers Hill og Kennel Golden Countryside.